Conference League

Μαυρομάτης: «Αν όλες οι ομάδες βοηθήσουν, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα εισπράξει πολλά φέτος»

Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ και των ελληνικών ομάδων μίλησε ο νομικός των «ασπρόμαυρων» από τη Νιόν της Ελβετίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Την πίστη του για τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ και των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη εξέφρασε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Ο νομικός των «ασπρόμαυρων» βρέθηκε στην κλήρωση του Europa Conference League στη Νιόν της Ελβετίας και μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv, τονίζοντας ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τις επιτυχίες και για τους βαθμούς, για να διεκδικήσουμε καλύτερες θέσεις και προκρίσεις στο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μαυρομάτη:
«Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι στις σημερινές κληρώσεις συμμετείχαν πέντε ομάδες. Έχουν όλες ελπίδες να προκριθούν και μακάρι να φτάσουν όλες στη φάση των ομίλων. Νομίζω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τις επιτυχίες και για τους βαθμούς, για να διεκδικήσουμε καλύτερες θέσεις και προκρίσεις στο μέλλον, αλλά και για τη διεθνή μας εικόνα που χρειάζεται ακόμα δουλειά».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη το 2022 και τη φετινή προσπάθεια:
«Θα μου επιτρέψετε να μην πω πολλά για την ομάδα. Θα δείξει στο γήπεδο τις δυνατότητες της. Ξέρω ότι τα παιδιά θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολους αγώνες με τη Χάιντουκ. Ευελπιστούμε να πάρουμε την πρόκριση και να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων κρύβουν παγίδες. Εμείς πέρσι, προς μεγάλη έκπληξη όλων, δεν καταφέραμε να περάσουμε τη Λέφσκι. Αυτό είχε τις συνέπειες που είχε στη πορεία της ομάδας. Νομίζω όμως ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τα παιχνίδια και οι παίκτες, όπως και οι προπονητές, θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να πετύχουμε την πρόκριση και να έχουμε πορεία ανάλογη με αυτές που είχαμε στο παρελθόν».

Για τον διαφορετικό «αέρα» που υπάρχει για τις ελληνικές ομάδες σε διεθνές επίπεδο:
«Ναι, νομίζω ότι γίνεται μια νέα αρχή και νομίζω ότι μπορούμε πραγματικά να ελπίζουμε στο αύριο. Αν όλες οι ομάδες βοηθήσουν και φέρουν καλά αποτελέσματα, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα εισπράξει πάρα πολλά από την προσπάθεια μας το φετινό καλοκαίρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x